Înapoi la pagina de pornire
001 001002 002005 005
salon de nunti
Ghibi Ballroom
Pentru evenimente rafinate


Intins pe o suprafata de peste 2200 mp, Ghibi Ballroom este o locatie aristocratica unica, pentru clienti unici si mai mult decat pretentiosi.

Salon Amfiteatru este locul care va lasa o frumoasa amintire asupra evenimentelor pe care le veți petrece alaturi de noi. Va garantam că invitatii vor aprecia bunul gust, rafinamentul preparatelor, ambientul aristrocratic si servirea de calitate.

Vezi mai mult...[...]
Preparate fine
Decoratiuni unice
Cazare


Un mic hotel cu 7 camere elegante este la dispozitia clientilor la solicitarea acestora (pachet optional)! Camerele sunt judicios amplasate si bine izolate fonic astfel incat evenimentul să nu deranjeze pe cei retrasi la odihna.

05 Salon de nunti Pipera 05 Salon de nunti Pipera06 Salon de nunti Pipera 06 Salon de nunti Pipera07 Salon de nunti Pipera 07 Salon de nunti Pipera08 Salon de nunti Pipera 08 Salon de nunti Pipera
Meniuri de evenimente
Nunti, botezuri, corporate


Preparate de inalta clasa, meniuri traditionale dar si specialitati de un fin rafinament se află pe lista de posibilitati.

Toate produsele sunt proaspete (nu se folosesc semipreparate) si de cea mai buna calitate, preparate in bucataria noastra, cu personal propriu!
Specialitati culinare
Profesionalism